Известие

Collapse
No announcement yet.

Мотора работи лошо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=vamfan]
    Първоначално публикувано от Nasko_77
    Първоначално публикувано от "Nasko_77":87i5gpzl
    Първоначално публикувано от vamfan
    НАСКО 77 отиваи в бившето сба на карловско шосе в сервиз елегант, от входа все направо и влизаш в халето , търсиш джими и му казваш много поздрави от ония с бялата 146 дето много разбира. на всичките ти проблеми там е решението, ще ти провери дали е зацепено всичко, ще ти направи диагностика и т.н. техниката му е уникална и в бош му завиждат. той си знае какво да направи аз съм със свещи бош от него си ги взех и колата е просто перфектна, така че отивай там и не се занимаваи с глупости ако искаш колата да ти е наред. ако не си ме разбрал нешто пиши да ти обйасна каде е по-точно
    Много ти благодаря Приятелю! Тъкмо пак взех да се притеснявам каде да я закарам на една сносна диагностика, че всички ми се виждат много отворени ама само на думи май. Тази вечер пак забелязох някакъв спад във вървежа и на празен ход като я форсирах на паркинга нещо пропърпорваше като отпусна рязко газта та се притесних отново. И отново взе да ме мъчи мисълта.... дали ми е зацепен ремъка правилно. Абе направо искам да разбера всичко ли е наред с куклата ми, но от сигорен човек най-накрая. Ще ида там. Дано да разбира от ТС наистина.
    Даже ако му имаш номера на телефона, направо ми го дай щото аз съм плътно на работа всеки делничен ден до 17:30 което ще рече, че по-рано от 18:00 не мога да отида при него, та да се разберем кога да му я закарам да я погледне.
    0888 219803 ама маи си го намерил вече и тс разбира не се протесняваи[/quote:87i5gpzl] Не.. не го бях намерил. Сега го взимам от тук номера. Иначе одеве след работа ходих до там, но естественно беше затворено. Тези дни ще му звънна да се уговорим за една диагностика.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Иначе ето така върви куклата. Само до втора я изцедих тука щото беше по сред бял ден в градъ. Колегите с 1.4 мотори да кажат дали това и е нормалния вървеж или нещо куцаме. Все още не съм и махнал катализатора мамка му. Имам чувството, че много я души. http://www.vbox7.com/play:ed57d3b5 какво мислите? Имам ли повод наистина да се безпокоя?
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Иначе ето така върви куклата. Само до втора я изцедих тука щото беше по сред бял ден в градъ. Колегите с 1.4 мотори да кажат дали това и е нормалния вървеж или нещо куцаме. Все още не съм и махнал катализатора мамка му. Имам чувството, че много я души. http://www.vbox7.com/play:ed57d3b5 какво мислите? Имам ли повод наистина да се безпокоя?

Да не се притеснявай колата върви отлично :P :P
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI

Да не се притеснявай колата върви отлично :P :P
          Надявам се да е така
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Засичал ли си колко дава до 100!? Мене ми се стеува че върви повече от мойта! Аз обаче още не съм си сменил малсото и не смея да я настъпвам много!
            Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
              Засичал ли си колко дава до 100!? Мене ми се стеува че върви повече от мойта! Аз обаче още не съм си сменил малсото и не смея да я настъпвам много!
              Ами ето целта на клипчето беше да я засека от 0-100 за колко ги взма и да ви го покажа дали върви прилично. Тая засечка я правих с големи притеснения щото беше на един доста оживен булевард и все още с катализатор отдолу който има голяма вероятност да е запушен. Можеше да я настъпя и още малко по-яко например до 7000об. но и аз се притеснявах. По каталог мойта трябва да ги прави за 11,2 сек. а аз ги взех за 11 сек. при положение, че и жена ми беше вътре което са си 50кг. отгоре. На клипа това не си личи разбира се защото е снимано отдясно на скоростомера и така стрелката закънява. Когато се гледа фронтално е друго. Обаче си мисля, че с зор но и за 10 ще ги направи. Но твоята кола ако е наред.... абсурд е да върви по-зле. Все пак си с 20коня повече от мен и трябва да е доста по-бърза
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Преполагам че върви повече но не съм изръчквал досега така, имам я от около 3 седмици! Ще пробвам и аз да засека горе долу утре като ходя към Ботевград че на магистралата поне има условия!
                Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
                  Преполагам че върви повече но не съм изръчквал досега така, имам я от около 3 седмици! Ще пробвам и аз да засека горе долу утре като ходя към Ботевград че на магистралата поне има условия!
                  Ok. хайде като я пробваш, кажи Но мен ме интересува от 0 до 100 за колко ще ги вземеш. За това не ти е нужна магистрила.
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ми аз като говоря не приказвам Та както си казах си върви нормално..Тия сметки за под 11 сек и по д каталожни данни са доста объркани...Най добре е да се замери с ГПС-г-тек и т.н.. Освен това при каталожните данни(за повечето италинаки е с 2 ма човека +20кг товар)..>В случая влияние оказва и отклонението на километража ...Мисълта ми е, че колата ти е читава...Ако имаш интерес потърси някой от форума да ти замери точно време :P :P
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Ми аз като говоря не приказвам Та както си казах си върви нормално..Тия сметки за под 11 сек и по д каталожни данни са доста объркани...Най добре е да се замери с ГПС-г-тек и т.н.. Освен това при каталожните данни(за повечето италинаки е с 2 ма човека +20кг товар)..>В случая влияние оказва и отклонението на километража ...Мисълта ми е, че колата ти е читава...Ако имаш интерес потърси някой от форума да ти замери точно време :P :P
                      Да, и това ще стане по-нататък. Просто не съм от София за да кажа, че това ще е тази или следващата седмица например. Тук в Пловдив сме бая по-назад май
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Да, и това ще стане по-нататък. Просто не съм от София за да кажа, че това ще е тази или следващата седмица например. Тук в Пловдив сме бая по-назад май
                        абе ти още ли ме си ходил при джими, уж се притесняваш как е колата а изписа сумати приказки и предположения. ее не слушаш кво ти пее радио ереван , после тва било, онва било. ми то с приказки не се прави диагностика
                        НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                          абе ти още ли ме си ходил при джими, уж се притесняваш как е колата а изписа сумати приказки и предположения. ее не слушаш кво ти пее радио ереван , после тва било, онва било. ми то с приказки не се прави диагностика
                          Ходих бе човек. Почти затваряха, но се запознахме и си поговорихме. Разбрахме се за диагностика друг път когато успея да ида преди 16:30ч. Иначе на пръв поглед каза, че всичко трябва да е шест като я чу как работи Вика: учудващо тихо работи мотора за Алфа. Също грам не се тресе. Все хубави неща които могат да се кажат само на око. Предния собственик може да не е бил чак такъв мърляч каквито са по-принцип Италиянците. Даже иска да ме разубеждава за катализатора. То ест да не го махам. Ще видим.
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                          X